Festa reivindicativa per la sóller

Festa reivindicativa a la sóller on es va explicar els projectes que actualment se esta treballant a porta:
Pla buits: Per uns horts urbans.
Centre comunitari Porta: Els actuals baixos de la sóller quedarán buits i les diferents entitats del barri amb el casal de joves de nou barris sud, volem crear un lloc on estiguín representades totes les entitats i puguin desenvolupar la seva feina. Com succeeix amb el club de futbol alzamora i piferrer que no disposan d’un espai digne per fer reunions d’equip. Com succeix a la zona sud amb els joves que no disposan d’un espai on realitzar les seves activitats i creiem que en una de les palçes mesgrans del districte es el lloc adient perque uns joves pugin crear noves activitats per la resta del barri tant de dinamització com d’integració de les diferents cultures. D’altres entitats que necesiten mantenir l’esapi son el grup de teatre per ser un bon lloc on fer actuacions amb el doble d’amplada que el de can verdaquer.

Per finalitzar comunicar que son un de les poques idees que hi han, tots podeu participar en el projecte del barri cul.laborant amb les diferents entitats existents com a succeid amb el projecte dels horts urbans que posiblement tindrem en poc temps al barri en el carrer piferrer 122.

Tambe celebrem una nova tenda al barri com es la iaia merce, una tenda ecológica que portará noves formes d’alimentació al barri mes saludables.

Amb tot aixó donar les gracies a tots els assitents podeu deixar el vostre comentari i al gran fotograf que ha fet possible que avui tinguem aquest recull.

Gracies a totes i a totes i a la gran Associació de Veines i veins de porta.

Grup de Joves de Nou Barris Sud.
Per un casal de joves a Porta.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s